B.Barbara V. - Nagylányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Boglárka V. - kislányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Byborka V. - A legkissebbikünk:-)

Lilypie Premature Baby tickers

Idézetek minden napra...

2010. augusztus 27., péntek

Bénázok....

....lehet nem kellene semmit sem csinálnom. Ugyanis sikerült eltörnöm a 2. cipzárvarró talpamat is...:-((( Nem figyeltem oda és véletlenül a cikk-cakk öltésen hagytam a gépet...majd lecseréltem a talpat...és elindultam. Csak úgy röppent a müa. talp a francba.:-((( Létezik ebből fém is??? Inkább a tűt törném el, mert abból mindig van itthon pót!!!

A tetejébe pont ma szerettem volna kipróbálni egy ilyen rejtett zippet! Tegnap sikerült vennem a varrodában, ahol varrták Barbynak a matróz blúzát. Még a hölgyemény el is magyarázta, hogyan is kell bevarrni...:-)))))

BÉNA vagyok!!!!

Amúgy meg Barbynak felfedeztük ezt a varrodát...és mivel én ilyen dolgokat úgysem tudnák varrni, amit ő kitalál...rendeltünk neki egy fekete mellényt, ami nyakba akasztható! Annyira jól néz ki, és még a gombot is ő választotta hozzá! ( Sőt direkt én kértem, hogy ő válasszon. Szokja csak az önállóságot!!) Majd megmutatom, ha készen lesz. A szeptember 6-i héten lehet érte menni!!!:-)))

8 megjegyzés:

Rita írta...

Mehetek venni egyet? :-)))Persze hogy létezik fémböl, söt, én még csak olyat láttam!

batorba írta...

OHHH! TE egy angyal vagy!!!Megköszönöm!!!Amúgy hol létezik, mert én a varróvilág honlapján csak müa. láttam....

Rita írta...

Hát, ha az enyém müa. lenne, én is hetente törném! Jövö héten megszerzem!

Kaccat írta...

Szia, a varróvilágot akartam pont javasolni, ott tuti van fém is, persze lehet, hogy a gépedhez csak műanyag van, bár azért kevés kivételtől ezek általánosak!
Pl: http://www.varrovilag.hu/cipzar-talp-2-1612
a rejtett cipzárhoz spéci talp kell, azzal még én sem mertem kísérletezgetni, de youtube-on lehet találni videókat róla.
pl itt is :-)
http://www.varrovilag.hu/janome-rejtett-cipzar-talp-2-1888
nem találtam e-mail címet neked, pedig oda egyszerűbb lenne :-)

tipikos írta...

Csilla! De szeretném, ha már ilyen próblémáim lennének a varrás során! :DDD
NEM VAGY BÉNA!!!

tipikos írta...

Bocs! Problémáim

batorba írta...

Kaccat: Köszi a linket.Mindjárt megpróbálok "megszabadulni" akicsitől..:-))) ( elaltatom)...és megnézem. Az emilke címem meg elvileg ott van a bemutatkozásnál: batorba@externet.hu
Tipikos! Szerintem majd te se szereted az ilyen töréses meglepiket.:-))) Váratlan, nem számitasz rá, hátráltat...és utána még pénzbe is kerül. Ja, és mindig megijedek tőle..:-))))

Rita írta...

Ha Erika is eljut arra a szintre hogy heti zipptalpat fogyaszt, majd beszerzem neki is :-) Szép Gábor úrtól pedig százalákot kérek a zippzárvarrótalközvetités után :-)))