B.Barbara V. - Nagylányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Boglárka V. - kislányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Byborka V. - A legkissebbikünk:-)

Lilypie Premature Baby tickers

Idézetek minden napra...

2010. április 6., kedd

Barbarától kaptam...csak úgy

Vasárnap délelőtt kedves nagyobbik lánykám egyfolytában rajzolt és készitgetett valamit. A rajzok nagyon jók voltak...ki is rakta a szobája ajtajára:-((( Nem nagyon értékelem, de majd egy pár nap múlva leszedjük ( együtt)..és majd beszkennelem és mutizom.
Na de délutánra kelve már nagyon benne volt, hogy készít nekem valamit. Elvonult a szobájába és a képen látható dolgokat csinálta nekem. Egy jegyzet füzet " ANYA" felirattal...és egy "Kuponfüzet".:-))) Ez nagyon eredeti ötlet! 1 évig válthatom be ( én egy nap alatt elhasználnám:-))). A következő kuponok állnak a rendelkezásemre:
- Fél órát vigyázok Bogira anyának!
- kiporszívozok az anya szobájában ( Ez a dolgozó)
- Reggelit csinálok anyának.
- Megölelem anyát!:-)))

A szalmát nem tudta csak cellux-al tagasztani, mert a pisztolyt nem adtam neki oda...és nekem meg nem volt időm bemenni hozzá ( akkor sütöttem még a bajor almás sütimet, meg a pogikat)....no meg akkor nem is lett volna meglepi.

5 megjegyzés:

Ildi írta...

Hát milyen tündér ez a Barbara!!! Igazán tele van szeretettel! Remélem, értékeled!!!!

Éva blogja :) írta...

Fantasztikus nagylányod van! Csak gratulálni tudok hozzá!:)

Névtelen írta...

Nagyon kedves ötlet ez a kuponfüzet! :)
Nagyszerű lányod van!!! :)

batorba írta...

Igen nagyon is értékelem, mikor "ilyen".....néha meg dúlnak a hormonjai és akkor meg "olyan"...amit viszont nehezen értékelek.:-))) De nem baj, majd kinövi idővel. A védőnőm is Pesten anno még azt mondta, hogy csak az első 18 év nehéz....utána MÉG nehezebb!!!:-))) Jól megbiztatott.:-)))

Rita írta...

nehéz, de szép is :-))) Amugy a lányom azt mondta ha Sophia is olyan lesz kamaszkorában mint ö maga volt ö simán megfojtja...legalább önkritikája van a hölgynek..... és lehet hogy titokban örül egy kicsit hogy én azért visszafogtam magam és nem ütöttem agyon :-))))