B.Barbara V. - Nagylányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Boglárka V. - kislányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Byborka V. - A legkissebbikünk:-)

Lilypie Premature Baby tickers

Idézetek minden napra...

2010. augusztus 24., kedd

3.

Nem hagy nyugodni a kukac-talp...még ez is közel sem olyan, amilyennek kell lenni..de csak gyakorlok. és a végén ez jött ki belőle. ( Bár olyan vastag volt az anyag a végén, hogy azt hittem nem tudom összevarrni...:-))) Ez is ajándék lesz a Peti egyik barátjának a barátnőjének, aki Erika....és szereti a pirosat. ( Jó múltkoriban látva a papirzsepi tartót...említette, hogy "De jó volna neki is"...Na akkor ez is meg van!:-)))

5 megjegyzés:

Kaccat írta...

Egyre ügyesebb vagy :-) klassz ez a tartóka.
Ha most is felmosót használtál, akkor ne magadba keresd a hibát!
Én azt tapasztaltam, hogy azzal sokkal nehezebb mozgatni az anyagot a kukacoláshoz, mint flízzel!
Próbáld meg azzal, meglátod mennyire más :-) (de akár már úgy is elég, ha csak duplán fogod az anyagot(gyakorlásnak felmosó nélkül), vagy a felmosó mindkét oldalán van anyag.

batorba írta...

Köszönöm! Igen felmosót használtam..:-)))A flízt nem is ismerem...megnézem már magamnak azt is. Most még azt találtam ki magamnak - magamban ( szép lassan már beszélgetek is magamban-magammal):-))), hogy illanó filccel felrajzolom magamnak a mintát amit szeretnék...és úgy próbálom meg!!!!

Kaccat írta...

Méteráruba lehet kapni, többféle minőségben :-) töltőflíznek szokták hívni.
az előrajzolás nem rossz ötlet, sőt sokat csinálják, de illanó filccel csak akkor rajzold elő, ha tényleg elillan :D Az enyém van, hogy azonnal, van, hogy soha, még nem jöttem rá miért :D
de jó kis ceruzákat lehet kapni, bár nem olcsók, de hosszútávon jó befektetések. Én ilyesmire olyat vettem, ami olyan mint egy rotring ceruza, csak a belevaló kimondottan anyaghoz van.

batorba írta...

Az illanó filccel már jártam úgy, hogy felrajzoltam, elaltattam a kicsit ( kislányomat)...és mire visszaértem..elillant.:-)))Arról a ceruzáról - töltős - már mesélt nekem is Rita...de még nem láttam. Majd megnézem, hogy netről lehet-e rendelni.Úgy is kellene a körvágómhoz is pótpenge...sikerült "elhasználnom"..azt hiszem rá mentem valamire, mert most "kihagy" vágás közben!
Amúgy néztem a honlapodat...és tátottam a számat! Nagyon ügyesen varrsz..ha még csak 6 hónapja teszed! (Na amúgy is.)Tetszik a legutolsó bejegyzésben a neszi/tolltartó/ foltoskodva!!! Na de majd kommentelek ott is!!:-)))

Elza írta...

üdvözletek:) jómagam következem utánad a Latinka féle ajándékláncban,nem tudom,hogy valamit meg kellene-e beszélnünk,hogy mit nem szeretnék,vagy abszolút legyen meglepetés,de a következő ímél címen fellelhető vagyok:

afuggony@citromail.hu

vagy fészbúkon Waltz Elza M. néven.
örülök,hogy tőled fogok ajándékot kapni:))