B.Barbara V. - Nagylányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Boglárka V. - kislányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Byborka V. - A legkissebbikünk:-)

Lilypie Premature Baby tickers

Idézetek minden napra...

2010. augusztus 1., vasárnap

Életem első ferdepántolása

Na amennyire halogattam a dolgot...annyira nem is volt bonyolult...SŐT!! Persze megkönnyitettem a dolgomat, mert most első alkalomra vettem ferdepántot magamnak. Attól féltem, hogy ha továbbra is arra várok, hogy rászánjam magam a ferdepánt szabására...akkor sosem lesz belőle semmi.:-((( Pedig Rita olyan klasszul leírta. De szerintem most már csinálni is fogok, mert miért adjak ki rá pénzt, ha én is meg tudom csinálni!!!
Szóval a lényeg? A hón áhított előke készen lett Boglárkának. Viaszkos vásznat vettem ( jó puha ) és abból szabtam ki. A szabásmintát át kellett alkotnom, mert egyrészt kicsi volt, másrészt a viszkos mintájához igazitottam az egészet. Boginak nagyon tetszett...alig tudtam lefényképezni, hogy legalább egyszer rám nézzen!:-)))



Na és akkor, mivel nem tudok egyet csinálni...rögtön kettő lett belőle.:-))) A mai ebéd volt a főpróba ( mert van még kettőre való viaszos...:-))) és azt hiszem bővitem a repertoárt egy olyannal aminek a hátára csak felvarrok egy lepedőt és elől lesz neki zsebe is, amibe gyűjti Bogika a levest.:-))))

6 megjegyzés:

Ledorka írta...

De édes! :))) Nagyon klasszak az előkék, és Bogi is aranyos. :)
(Az én lánykám nem tűri meg az előkét. :( )

batorba írta...

Bogi sem mindig tűri...de kell...mert mióta önállóan eszik ( elég régóta)...naponta 5-ször is át kellene öltöztetnem.:-( Legalább a polót.:-))
Most a bilizésről és a balesetekről nem is beszélek.:-))( Ez meg az alsó ruházatot érinti.:-)))

Rita írta...

Ügyi!!!!!!!!! Jol látom hogy Bogi babának mégis lesz haja? Megnött az utobbi napokban, nem?

batorba írta...

Ja nől neki! Már "kákózni" is lehet. de még jórészt csitcsatokat és pici csatokat rakunk bele csak...még a többit nem bírja...a haja..:-))))

Tiffanylda írta...

Nagyon klasszak az előkék, jó kis mintát találtál és milyen ügyes varrónő vagy!!!
Én is azt néztem - ahogy vakarássza a fejét a képen -, hogy mekkora haja lett!:) Na, ugye? Eljött ennek is az ideje!:)

batorba írta...

ILdi! A kis fején izzad a legjobban...és gondolom azért vakarózik.:-)))Mostanában már mossuk is a haját. Mert amíg nem volt haja, addig az volt a tendencia, hogy nem is mostuk. Kb. 2 évig.:-)) Ezt még anno egy barátnőm mondta ( amin akkoriban sokat gondolkodtam)..hogy nem mossa a gyerek fejét, hanem hagyja öntisztulni".:-)))
És ügyes varrónő még nem vagyok...majd egyszer leszek!:-))) Ti. még egyszerü dolgokon is néha akkorkat bénázok!! De még mindig jó!!
De azért köszi!!