B.Barbara V. - Nagylányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Boglárka V. - kislányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Byborka V. - A legkissebbikünk:-)

Lilypie Premature Baby tickers

Idézetek minden napra...

2010. augusztus 2., hétfő

Bogi névnapjára

készitettem egy bábot. Természetesen az első kísérleti alany egy macska akar lenni. Nem igazi a macska jellege, de Isten bizony szabásminta szerint dolgoztam...de olyan birka feje lett a cicának. Ennél még szélesebb volt a feje, mikor készen lett..és jobban lelógott a füle. Már csak fehérnek kellett volna lennie és két kis szarvacskát rakhattam volna a fejére.:-)))Nekem kicsit meghatározhatatlan a karakter, mert kicsit mókusos is...de amúgy őszintén szólva...nem sok macskaállat vonást látok benne.:-(( ( Nem úgy mint Szarvas Mici plüss állatkái!! Mindegyik egy kis jellem.:-)))
Na majd a következő jobban sikerül...mert van ám a füzetben mindenféle állat, meg ember. És biztos vagyok benne, hogy minél többet varrok, annál jobban alakulnak majd a karakterek.:-)))( Még 18 éves koromban vettem ezt a bábos leírásokat tartalmazó nagy füzetcsomagot. Aztán az évek alatt egyik helyről rakosgattam a másikra. De tudtam, hogy egyszer jól jön ez még nekem.:-)))

Boginak megint nagyon tetszett a cica. Kiabált is Barbarával, ha ő is hozzányúlt!!


Persze Barbara meg nem bírta ki, hogy legalább egy pár fotó erejéig ne fogdossa ő is a macsekot.:-)))


Ui.: Újrahasznositottam egy olajos rongyot és abból készült a cicc. Tehát nagyon nem is fektettem bele...csak a kicsi munkácskát. De nem nehéz ..és pikk-pakk meg van! Ezt én kevesebb, mint egy óra alatt varrtam meg, amíg Peti elvitte a nagyikhoz Bogit. Persze szájat már nem volt időm varrni neki...és persze ez egy kicsit összecsapott munka...de remélem az elkövetkezőkben szebbek kerültnek ki a kezem közül.:-)))Mert a bábszínházhoz kellenek bábok is ugye??? ( Meg közben varrom neki a zöldségeket, muffinokat. (De ugye nagy hibám, hogy sok mindenbe vagyok egyszerre belefogva. Mindig azt csinálom, amit a helyzet megenged. ha alszik Bogi, akkor kiszabok egy nagycsomó mindent...és mindig varrok össze belőle, ha nyugi van. És mindig tömögetem őket, ha leülök TV-ni. Csak hát nincs olyan sok idő, és ezért lassan haladok....de karácsonyra készen lesz!!:-)))

4 megjegyzés:

Szegusz írta...

Ügyes vagy!!
Boldog névnapot Boginak! :)

batorba írta...

Köszi! Szerintem még fel sem fogja...:-)))

N. Adri írta...

Tegnap nem volt energiám kommentelni (két hét szabi után ma mentem vissza először dolgozni, elég letargiás voltam miatta :-)), így utólag kívánok boldog névnapot Boginak! És megint nagyon jó dolgokat alkottál.

Tiffanylda írta...

Szuper vagy! Én meg egész vasárnap azon gondolkodtam, hogy kinek is van Bogija, az én unokámon kívül? Tudtam, hogy van, de hogy hoooool???? Bocsi! Utólag is sok puszi a kis Királylány buksijára és minden szépet, jót neki!!!:)